Dženifer Lopez oprostila prevaru?

Agencije
Dženifer Lopez oprostila prevaru?

Latino zvijezda Dženifer Lopez navodno se pomirila sa svojim dosta mlađim momkom Kasperom Smartom, a nedavno su se pojavili zajedno u javnosti.

Kasper je prisustvovao jednom modnom događaju koji se održavao u Holivudu gdje se pojavio u društvu Nika Džonasa. Ipak, kada je kretao, on se prema automobilu uputio sa Dženifer Lopez.

Inače, Dženifer je više puta potvrdila da su raskinuli prošle godine, a mediji su navodili da ju je Kasper prevario sa transseksualnim modelom.

- Ja sam jedna od onih osoba koja ne voli da bude sama. Nije me sramota da to kažem u ovom trenutku života - priznala je pjevačica tada.

Svjetski mediji podigli su veliku prašinu informacijom da je mlađani momak latino dive Dženifer Lopez Kasper Smart prevario svoju dragu sa transseksualnim modelom.

Kasper, koji je 17 godina mlađi od Dženifer, navodno ju je prevario drugi put, a pjevačica se tada zatvorila u svoj stan na Menhetnu da bi se smirila. Iako su izvori bliski paru potvrđivali da je Dženiferova jako osramoćena, ona je izgleda uspjela da pređe preko Kasperove prevare.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana