Dženifer Lopez je vjerena šesti put: Ko su muškarci koji su osvojili srce latino dive

Agencije
Dženifer Lopez je vjerena šesti put: Ko su muškarci koji su osvojili srce latino dive

LOS ANĐELES - Nakon što se neko vrijeme "šuškalo" da je glumac Ben Aflek ponovo zaprosio latino divu Dženifer Lopez, par je potvrdio da se po drugi put vjerio.

Lopez i Aflek bili su vjereni i 2002. godine, a vjenčanje su morali otkazati zbog pritiska javnosti nakon čega su i prekinuli.

Dženifer je, međutim, osim za Bena, bila vjerena još četiri muškarca, pa joj je ovo šesta vjeridba.

Prvi vjerenički prsten dao joj je kubanski konobar Ojani Noa. Strastvena veza nakon kratkog perioda završila je brakom, koji nije dugo potrajao. Par se razveo nakon nešto manje od godinu, i to zbog nepomirljivih razlika.

I nakon druge vjeridbe latino diva je stala na "ludi kamen". Njen drugi vjerenik, a onda i suprug, bio je latino plesač Kris Džad. Nakon kratke veze Kris je zaprosio Dženifer, a vjenčali su se 2001. godine. Ni ovog puta slavna pjevačica nije imala previše sreće te je drugi brak potrajao još kraće od prvog.

Sa Aflekom je počela vezu u julu 2002. godine, a vjerili su se u novembru iste godine. Za Afleka su već tada predviđali da je onaj pravi za Džeinifer. Par se vjerio brzo nakon što su se upoznali i počeli su planirati vjenčanje u Santa Barbari.

Aflek je za prsten izdvojio oko dva miliona dolara, a dijamant je bio u roza nijansi. Cijela je ceremonija otkazana nekoliko mjeseci prije termina, a vjeridba je prekinuta. Par je ukupno proveo dvije godine zajedno.

Baš kada su svi pomislili da je neuhvatljiva ili da jednostavno nema sreće u ljubavi, Dženifer je upoznala muzičara Marke Entonija i tada kreće najduža ljubavna priča u njenom životu.

Strastvenu vezu par je okrunio brakom 2004, i to samo nekoliko dana nakon što se Entoni razveo od bivše žene Dajanare Tores. Vjenčanje je održano u njihovoj vili na Beverli Hilsu pred tek 40 gostiju.

Treći brak Lopezove trajao je deset godina, a sa Entonijem ima 14-godišnje blizance, ćerku Emu Maribel i sina Maksimilijana Davida.

Peti vjerenik bio je Aleks Rodrigez, nekadašnji bejzbol igrač. Par je vezu započeo 2017. godine. Lopez i Rodrigez su bili vjereni dvije godine, a vjerili su se 2019. godine dok su odmarali na Bahamima. Slavni par dva puta je odgađao vjenčanje zbog pandemije virusa korona, a na kraju su  raskinuli u martu 2021. godine.

U julu 2021. godine Lopez je, nakon nagađanja medija, je potvrdila da je u vezi sa Aflekom. Poslije 20 godina par je obnovio svoju ljubav i od tada su gotovo nerazdvojni - bili su na romantičnim odmorima, praznicima, a često odlaze i na porodične izlete i tematske zabave. Par je nedavno zajedno kupio i vilu.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana