Dženifer Lopez i Paf Didi ponovo zajedno

Glas Srpske
Dženifer Lopez i Paf Didi ponovo zajedno

Američki tabloidi pišu da su Dženifer Lopez i Paf Didi obnovili vezu poslije deset godina.

Nekoliko sedmica od saopštenja medijima da se razvodi od Marka Entonija poslije sedam godina braka, Dženifer Lopez je navodno obnovila vezu sa hiphop mogulom.

Izvori bliski reperu tvrde da je "Dženifer prva kontaktirala Šona Kombsa", kao i da je nedavno doletjela u Njujork kako bi provela veče sa njim.

- Našli su se u restoranu "Filip Čau" u Njujorku. Prvo je ušao on i otišao u privatni dio, a dvadeset minuta kasnije mu se pridružila i Dženifer - prenosi MediaTakeOut portal izjavu jednog od očevidaca.

Par je bio u vezi dvije i po godine. Dženifer i Didi raskinuli su poslije hapšenja zbog pucnjave u jednom noćnom klubu u Njujorku.

Američki tabloidi su prošlog vikenda pisali da se mama Dženifer Lopez, Gvadalupe, za pomoć obratila bivšem vjereniku njene kćerke, glumcu Benu Afleku, poslavši mu mejl sa molbom da pomogne njenoj kćerki. Kako su mama Gvadalupe i Aflek uvijek bili u sjajnim odnosima, Ben je potvrdno odgovorio na ovu molbu i rekao da će rado pomoći Dženifer da prebrodi teške trenutke.

Kako mediji spekulišu, brak između Džej Lo i njenog uskoro bivšeg supruga Marka Entonija bio je loš, a pjevač je psihički zlostavljao svoju suprugu, ponašajući se previše zaštitnički i kontrolišući svaki njen korak. Posljednji put su se Dženifer i Mark zajedno pojavili 10. juna u Njujorku na jednoj manifestaciji.

Pjevačica je 24. jula proslavila svoj 42. rođendan u Majamiju, u restoranu "Skarpeta", u krugu porodice i prijatelja, uživajući u večeri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana