Dženifer Garner krije pravo lice

Agencije
Dženifer Garner krije pravo lice

Za glumicu Dženifer Garner mnogi su rekli da je jedna od rijetkih neiskvarenih osoba u Holivudu, ali pojavili su se neki izvori koji tvrde da je bivša supruga Bena Afleka zapravo prava suprotnost onome kako se predstavlja.

Isti izvori kažu da je ova glumica vrlo proračunata jer svaki potez detaljno planira unaprijed.

Kada se 2003. godine razvela od tadašnjeg supruga Skota Foleja rekla je da je do razvoda došlo jer su se udaljili, a ne jer je postojala treća osoba. U isto vrijeme je uslikana u jednom restoranu sa Benom Aflekom sa kojim danas ima troje djece.

Ipak, dva mjeseca od razvoda te 2003. godine Garnerova je otpočela vezu sa Majklom Vartanom sa kojim je glumila u seriji "Alijas". Ipak, veza je pukla 2004. godine da bi se odmah upustila u vezu sa slavnim glumcem Benom Aflekom.

Izvor tvrdi da najbolji Benov drug, glumac Met Dejmon nikada nije volio Garnerovu.

Takođe, izvor dodaje da Dženifer nije voljela nikoga od Benovih prijatelja i da je pri svakom Benovom izlasku pravila scene jer se navodno osjećala usamljenom i zapostavljenom.

Dalje ističu da mnoge koleginice ne vole Dženifer Garner, a nagađa se da je upravo ona bila ta koja je plasirala vijest u javnost da njen suprug posjećuje sastanke anonimnih alkoholičara.

Dženifer i Ben rastali su se prošle godine pošto je glumica saznala da je suprug prevario sa dadiljom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana