Dženifer Eniston u Batlerovom zagrljaju

Glas Srpske
Dženifer Eniston u Batlerovom zagrljaju

Filmske partnere Dženifer Eniston i Džerarda Batlera mediji posljednjih mjeseci pokušavaju da spoje i u stvarnosti. Par mnogo vremena provodi zajedno zbog promocije filma, a svaki njihov pogled stalno se analizira.

Dženifer i Džerard prošetali su crvenim tepihom ispred londonskog bioskopa, povodom premijere zajedničkog filma "Bountdž Hunter".
S obzirom na to da je jedna od glavnih zanimacija trač novinara od kada se Dženifer rastala od Breda da joj nađu novog momka, trenutno je Batler glavni kandidat za tu ulogu.
A i Dženifer s godinama izgleda sve bolje. Ovaj put se crvenim tepihom prošetala u veoma kratkoj srebrnoj mini haljini, koja je otkrivala njene isklesane noge i zavodljivi dekolte.

Osim što se šeta sa Dženifer po crvenom tepihu, Batler je priznao da se osjeća pomalo melanholično.

- Na primjer, pozovem ljude i dogovorim se sa njima o četiri različita scenarija za večernji izlazak, onda me uhvati panika, pa pozovem još prijatelja i dogovorim se o još opcija. Pa mi je još gore - požalio se Batler.
On je prokomentarisao i tračeve koji su upućeni na njegovu moguću romansu sa Dženifer.

- Sigurno nema dima bez vatre. Ali dok me optužuju za nešto, ja sam vjerovatno negdje drugo griješeći sa nekim drugim. Prilično sam pametan što se toga tiče, znam kako da se izvučem - kaže Batler.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana