Dženifer Eniston otkrila šta je muči od tridesete godine: "Nisam mogla da treniram zbog toga"

GS
Foto: Agencije

Dženifer Eniston riješila je da javno govori o problemu hronične iscrpljenosti sa kojom se konstantno suočava s obzirom da godinama pati od nesanice.

Glumica (53) je za "People" priznala da se često brine da neće moći da zaspi noću, što izaziva još veći stres.

Bojim se da provedem još jednu noć brojeći pukotine u zidu. Mislim da je to počelo negdje u mojim 30-im ili čak ranije, ali jednostavno kada smo mlađi ne primjećujete posljedice nedostatka sna jer smo tako nepobjedivi", ispričala je Dženifer.

Nekadašnja zvezda Prijatelja je objasnila da što više brine da li će zaspati, to joj je teže i otkrila da je u prošlosti čak i hodala u snu.

"Poznata sam po mjesečarenju. Probudili bi me kućni alarmi koje sam podesila. Mislim da to više ne radim – to je bilo kada sam bila veoma neispavana. Tijelo govori: 'Nemoj sada da izađeš i ponovo ugasi alarm, u redu?'"

Dženifer - za koju se vjeruje da je potražila medicinsku pomoć zbog svojih problema sa spavanjem - objasnila je da joj je postalo teško da održava zdrav životni stil jer ju je nedostatak sna spriječavao da trenira.

"To je postalo nešto sa čime sam se zaista borila. Nekada je to bila posljednja stvar na listi, ali ne možete da se pridržavate tri stuba zdravlja – a to su ishrana, vježbanje i san – ako ne možete da trenirate i da jedete pravilno ukoliko se niste dobro naspavali jer je tjelesni sat potpuno pokvaren", objasnila je Eniston.

Glumica je nedavno bila u Parizu gdje je završeno snimanje "Mystery 2", u kome glumi sa prijateljem Adamom Sandlerom, prenosi B92.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana