Dženifer Eniston otkačila Breda Pita

Glas Srpske
Dženifer Eniston otkačila Breda Pita

U vrijeme medijskih tračeva o raspadu braka Anđeline Džoli i Breda Pita, najpoželjniji holivudski muškarac utjehu je potražio u bivšoj supruzi. Par se navodno tajno viđao, ali samo prijateljski, jer Džen nije željela ništa više od toga.

Pričalo se da Džen ponekad proživljava nervne slomove i da bi sve na svijetu dala da se pomiri sa bivšim. Bezuspješno je pokušavala da ostvari novu ljubavnu vezu, ali je uvijek ili birala pogrešene muškarce ili možda, duboko u sebi, to nije ni željela.
Nedavno je neimenovani izvor blizak glumici izjavio da je Džen poslije pet dugih godina, koliko je čekala da joj se Bred vrati, izgubila volju i želju za njim, zbog čega je Pitov pokušaj pomirenja naišao na zatvorena vrata.
Kada je veza Anđeline i Breda zapala u krizu, glumac je navodno ozbiljno razmišljao o tome da se vrati svojoj bivšoj supruzi, sa kojom je od 2000. do 2005. godine bio u braku.
Ali Džen se u tom periodu života jako dobro zabavljala. Shvatila je da je vrijeme učinilo svoje i da joj ne pada na pamet da se vrati na staro.

Godinama se pisalo da povrijeđena Dženifer Eniston ne može da preboli Breda Pita i da se jedva nosi sa medijskom prašinom oko bivšeg supruga i "otimačice" Anđeline Džoli.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana