Dženifer blista u novoj Diorovoj kampanji

Agencije
Dženifer blista u novoj Diorovoj kampanji

Prelijepa glumica Dženifer Lorens je još jednom očarala sve svojom ljepotom u najnovijoj reklamnoj kampanji koju je nedavno snimala za modnu kuću "Dior".

Oskarovka već nekoliko godina sarađuje sa prestižnom modnom kućom, a na najnovijim reklamnim fotografijama vidimo je sa minimalno šminke, podignutom kosom, dok pozira u krem odjevnim kombinacijama držeći podjednako divne torbe francuskog proizvođača.

Dženifer je posljednjih godina učestvovala u nekoliko kampanja modne kuće "Dior" i na skoro svakom važnom događaju odlučuje se baš za njihove toalete.

Po ugovoru, koji je sa "Diorom" sklopila 2014. godine, 26-godišnja glumica je za trogodišnju saradnju sa njima dobila nevjerovatnih 15 miliona dolara.

Lorensova svakako zna kako da uloženi novac povrati, jer je već dvije godine zaredom najplaćenija glumica na svijetu na Forbsovoj listi, sa zarađenih 46 miliona dolara u protekloj godini.

Uskoro ćemo je vidjeti pored Krisa Prata u filmu "Paddengers", za koji je, navodno, dobila honorar od 20 miliona dolara, duplo više od svog kolege.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana