Dženifer Aniston se razgolitila

Agencije
Dženifer Aniston se razgolitila

Na filmskom festivalu u Torontu američka glumica Dženifer Aniston se pojavila u providnoj haljini ispod koje nije nosila grudnjak.

Poznato je da ona spada među glumice koje se rijetko mogu vidjeti u nekoj provokativnoj situaciji, a još rjeđe golišave, pa zato ne čudi što su veliku pažnju privukle fotografije na kojima se glumici ispod haljine vide bradavice.

U Toronto je došla da bi promovisala svoj novi film "Cake", a svi su pričali samo o njenim grudima i providnoj haljini. Anistonova je ubrzo shvatila da nije izabrala baš najpogodniju odjeću za ovaj događaj, pa je na pres-konferenciju, koja je održana nekoliko časova kasnije, došla u konzervativnoj plavoj haljini, naravno sa grudnjakom ispod nje.

Dženifer Aniston, rođena 1969. godine, proslavila se ulogom u seriji "Prijatelji".

Prvi put se pojavila kao "Nutri System" djevojka u radijskom šouu Hauarda Sterna u kasnim osamdesetim godinama prošlog vijeka. Kasnije se seli u Holivud i dobija prvu televizijsku ulogu u seriji kratkog vijeka "Molly", a potom ulogu u filmu "Camp Cucamonga". Zbog nekoliko neuspješnih uloga polako je počela da odustaje od glume, ali sve se promijenilo kada je krenula na audiciju za humorističku seriju "Prijatelji".

Producenti su htjeli da je vide u ulozi Monike Geler, ali je ona bila uporna i ubijedila ih da je lik Rejčel Grin pisan za nju. Na kraju je dobila željenu ulogu i igrala je Rejčel punih deset godina. Serija je bila poznata po cijelom svijetu, a Anistonova je dobijala platu od milion dolara po epizodi za posljednje dvije sezone "Prijatelja". Osim toga, dobila je i pet nominacija za prestižnu televizijsku nagradu "Emi".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana