Dženifer Aniston ne treba da spominje mog supruga

Agencije
Dženifer Aniston ne treba da spominje mog supruga

Glumica Dženifer Aniston svojom nedavnom izjavom veoma je uzrujala udovicu svog bivšeg partnera, Mudžu Maraini-Melehi.

Holivudska glumica Dženifer Aniston nedavno je izjavila da žali što je prekasno shvatila koliko joj je preminuli glumac Danijel MekDonald značio jer nikad nije prestala da ga voli, uprkos tome što su se razišli.

"On bi bio taj pravi. Ali, bilo mi je tek 25 i bila sam toliko glupa. Mora da mi je sa neba poslao Džastina kao nadoknadu za bol, patnju i sve što smo propustili", rekla je Aniston.

Njena izjava, međutim, veoma je potresla njegovu udovicu, italijansku glumicu i režiserku Mudžu Maraini-Melehi, sa kojom je Danijel stupio u brak nakon romanse sa Aniston, i zasnovao porodicu.

"Mnogima će se ovo možda učiniti kao mala stvar. Ali, protekla 24 sata su bila užasno naporna za mene… Vrlo me je potresao način na koji se mediji odnose prema sjećanju na mog preminulog supruga", rekla je Maraini-Melehi.

"Zašto je uopšte morala da se vraća na tu priču, pitam se? Poslije toliko decenija slave, ona je vrlo dobro svesna toga da čak i najbezazleniji komentar može postati udarni naslov tabloida. Svijet je gladan senzacija, a moj suprug je to dobro znao. Upravo iz tog razloga odbijao je da novinarima bilo šta ispriča o svojoj nekadašnjoj vezi sa njom. Bio je džentlmen i vjerujem da bi bio zgrožen ovim današnjim medijskim cirkusom. Na kraju krajeva, nije ni bila uz njega kada mu je bilo najteže. Kad je umro, kontaktirala sam je kako bih joj odnijela njihove zajedničke fotografije. Nikada mi nije odgovorila", zaključila je glumica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana