Džeksonova Nedođija na prodaju

Agencije
Džeksonova Nedođija na prodaju

Ranč "Nedođija" u Kaliforniji, dom pokojnog pop pjevača Majkla Džeksona, data je na prodaju.

Džeksonov dom procijenjen je na 100 miliona dolara, prenose agencije. Na ranču od 2.700 jutara u dolini Santa Inez nalazi se i željeznička stanica, kuća sa šest spavaćih soba, bioskop sa 50 mjesta i dva jezera. Od Džeksonove smrti 2009. godine ranč je bio, kako navodi AP, u "limbu".

Džekson je 1988. godine platio 19,5 miliona dolara za ranč pun hrastova i platana i prekrstio ga u "Nedođija", po ostrvu na kojem živi Petar Pan. Ubrzo je dodao zanimljivosti na ranč poput zoološkog vrta i malog zabavnog parka, koji su sada uklonjeni.

Poslije pjevačeve smrti agencija za nekretnine "Koloni kapital" brinula je o ranču koji se nalazi 240 kilometara sjeverno od Los Anđelesa.

Imanje je izgradio 1981. godine preduzimač Vilijam Bon i tada ga je nazvao Rančem doline platana.

Inače, u četvrtak, 28. maja, odbačena je tužba da je poznati pjevač seksualno zlostavljao Vejda Robsona.

Pod obrazloženjem da je predugo čekao prije nego što je podigao optužbu, sud u Los Anđelesu odbio je tužbu koreografa Vejda Robsona da ga je Majkl Džekson zlostavljao kao dijete.

Naime, Robson je pod zakletvom 2005. godine na sudu svjedočio da ga Džekson nikad nije zlostavljao, ali je tu izjavu promijenio 2013. godine kada je rekao da ga je u periodu između 1990. i 1997. godine Majkl Džekson ipak više puta seksualno zlostavljao.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana