Džekson mislio da će ga ubiti na sceni

Glas Srpske
Džekson mislio da će ga ubiti na sceni

Kralj popa Majkl Džekson je bio ubijeđen da će biti ubijen na sceni tokom svog povratničkog koncerta na kojem je nosio pancir, tvrdi njegov tjelohranitelj.

Majkl Džekson je preminuo 2009. godine samo nekoliko sedmica prije nego što je trebalo da nastupi u Londonu. Met Fid koji je bio u Džeksonovom obezbjeđenju otvoreno je ispričao o vremenu koje je provodio pored kralja popa. On je rekao da je Džekson još 2005. godine nosio pancir na suđenju za zlostavljanje dječaka, jer je mislio da je njegov život ozbiljno ugrožen i da će ga neko ubiti.

- Majkl mi je rekao da se boji da neće završiti koncerte jer strahuje da će ga neko ubiti na sceni. Molio me je da čuvam njegovu djecu kako bi znao da su dobro. Bio je u totalnom haosu - rekao je Met.

On je takođe potvrdio da je Džekson bio toliko uplašen pred konferenciju u Londonu na kojoj je trebalo da najavi koncert, da je malo više popio kako bi se opustio.

- Majkl je mislio da će mu neko pucati u glavu na bini, pa je popio oko pola flaše viskija da bi se smirio - rekao je tjelohranitelj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana