Džejson Fajfer tvrdi da je bio Džeksonov ljubavnik

Glas Srpske
Džejson Fajfer tvrdi da je bio Džeksonov ljubavnik

Od smrti kralja popa Majkla Džeksona prošla su nepuna dva mjeseca, a medijska prašina oko njegovog kontroverznog života još se nije u potpunosti smirila. Osim što su ga proglasili zavisnikom od droga, čudakom i predstavili kao čovjeka koji je bio opsjednut svojim izgledom - nekoliko njih tvrdi da je Džekson bio homoseksualac.

- Prvi sastanak koji smo imali bio je u automobilu i trajao je jako kratko, jer smo se bojali da nas neko ne uhvati na djelu - rekao je za magazin "Woman`s Day" medicinski tehničar Džejson Fajfer.

On u ekskluzivnom intervjuu tvrdi da je bio u svojevrsnoj vezi sa Džeksonom.

- Upoznali smo se u klinici Majklovog dermatologa, a prvi sastanak smo imali u automobilu. Bilo je prekrasno - tvrdi Fajfer.
Homoseksualna afera završila je tek kad je Majkl umro.

- Izgubio sam svoju srodnu dušu. Jako je teško opisati takav gubitak, ali mogu samo da kažem da osjećam jednu veliku prazninu u svom srcu - kaže medicinski tehničar koji je prije Džeksonove smrti bio u svakodnevnom kontaktu sa njim.
On je ispričao da se Džekson potpuno promijenio dvije sedmice prije smrti.

- Bio je pretjerano religiozan, dramatizovao je puno i bio je jako iscrpljen zbog proba za londonske koncerte. Svima je bilo jako čudno što se opraštao sa pojedinim ljudima nekoliko dana prije smrti - otkrio je Fajfer i dodao da je Džekson često govorio o Bogu i Majanskom kalendaru, prema kojem bi se smak svijeta trebao dogoditi 21. decembra 2012. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana