Džejmi Oliver zabrinut za svoju suprugu: "Nijedan specijalista ne može da joj pomogne"

GS
Foto: Instagram

Supruga Džejmija Olivera, Džuls Oliver, ima produženi kovid i teške simptome, a nijedan specijalista ne uspijeva da joj pomogne već dvije godine.

Slavni TV kuvar otkrio je zdravstveni problem svoje supruge u intervjuu za vikend izdanje "Dejli mejla".

On je naveo da je par obišao više specijalista u pokušaju da se produženi kovid kod Džuls nekako riješi, ali niko nije mogao da im pomogne. Ovo stanje medicina prepoznaje ali ga zapravo ne razumije u potpunosti jer je prisutno tek dve godine.

"Stalno smo u Harlijevoj ulici", rekao je Džejmi misleći na ulicu u Londonu u kojoj su ordinacije najuglednijih ljekara.

"Ali kao da niko ne zna ništa. Informacije o produženom kovidu se stalno nagomilavaju, i Džuls se drži, ali niko ne uspijeva da joj otkloni simptome", rekao je jedan od najpoznatijih kuvara u šoubizu.

Simptomi produženog kovida su kratak dah, umor, gubitak mirisa ili ukusa, "zamagljenost" u glavi, bolovi u grudima, lupanje srca, mučnina...

"Džuls i ja smo zajedno već 22 godine, došli smo kao tinejdžeri u London i učvrstili svoju ljubav prije nego što sam postao zvijezda. Imali smo samo snove i nade. Uspjeh smo ostvarili zajedno", rekao je Oliver.

Par ima petoro djece, a Džuls je svojevremeno otkrila da je doživjela još pet spontanih pobačaja. Jedno dijete izgubila je tokom karantina. Džejmi i Džuls u braku su dobili kćerke Popi (20), Dejzi (19), Petal (13) i sinova Badija (11) i Rivera (6), prenosi B92.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana