Džej Zi i Bijonse prave pometnju na Kubi

Tanjug
Džej Zi i Bijonse prave pometnju na Kubi

Popularni muzički par Bijonse i njen suprug Džej-Zi proslavili su svoju petu godišnjicu braka na Kubi uz ogromnu pažnju koju su izazvali kod lokalnog stanovništva.

Oni su svojim dolaskom u Havanu izazvali opštu pometnju među mještanima. Na desetine obožavalaca se tiskalo kako bi iz što boljeg ugla vidio popularni par i pratili su ih dok su oni obilazili grad.

Takođe obožavaoci r'n'b para su htjeli da im požele sve najljepše dok su oni večerali u restoranu "La Quardia", a policija je morala da interveniše kako bi gomilu držala na sigurnom odstojanju od njih.

Zaposleni u restoranu pokazali su novinarima fotografije Bijonse i Džej Zija kako jedu tipičnu kubansku večeru koja se sastoji od ribe, piletine, crnog pasulja i pirinča zajedno sa njihovim majkama.

Ovaj restoran je poznat po tome što se tu snimao film "Jagode i čokolada" i dosta turista ga posećuje.

Američkim državljanima nije dozvoljeno da kao turisti posjećuju Kubu ali hiljade Amerikanaca borave na Kubi, navodeći za to vjerske i kulturne i obrazovne razloge.

U prošlosti američki umjetnici koji su bili osporavani od strane kubanske vlasti su naglašavali da na Kubu dolaze iz kulturnih razloga, ali pošto Bijonse i Džej Zi nisu razgovarali sa novinarima, njihovi motivi za posjetu Kubi ostali su nejasni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana