Džej Lo kao seksi Lola

Glas Srpske
Džej Lo kao seksi Lola

Dženifer Lopez više nije dovoljan imidž uzorne majke i supruge, već je za potrebe najnovijeg spota kreirala novi lik, nazvan Lola. Džej Lo kaže da Lola nije njen alter ego.

Spot je snimljen za pjesmu "Fresh Out The Oven", koja neće biti na njenom novom albumu, jer je ona zove samo "pjesmom za zagrijavanje".

Divlja i seksi Lola potpuno je drugačija od onoga na šta smo dosad navikli kod Dženifer Lopez. Spot je snimljen u stilu osamdesetih, kad je Madona harala top-listama, a spotove snimala u svom naglašeno seksualnom stilu. 
Četrdesetogodišnja Dženifer ništa ne prepušta slučaju uoči dodjele "American Music Awards", pa je tako večerala sa slavnim dizajnerom cipela Christianom Loubutinom. Dženifer će na svečanoj dodjeli nositi par crvenih cipela ovog dizajnera, napravljen samo za nju.

"Louboutins" je naziv novog singla koji će slavna pjevačica izvesti na svečanosti. Takođe, planira da se nekoliko puta presvlači tokom nastupa, ali nije poznato hoće li na stejdžu pokazati i svoj novi lik, seksepilnu Lolu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana