Džej kraći za 2.500 evra u kazinu!

Agencije
Džej kraći za 2.500 evra u kazinu!

Ako je neko pomislio da Džej Ramadanovski vrele ljetne dane koristi da bi radio, odmarao i gledao zgodna ženska tijela na plaži, grdno se prevario jer je popularni pjevač našao još jedan način kako će utrošiti svoje vrijeme – kockanjem, pišu srpski mediji! Naime, Džej je na Crnogorskom primorju već neko vrijeme i u Pržnu svakodnevno uživa u "malim" zadovoljstvima koje pruža ovaj "sport" i tako je prije nekoliko dana izgubio više od 250.000 dinara.

 

- On je ovde redovan gost i voli da se opusti na taj način. Tako je pre nekoliko dana došao da se kocka i izgubio je oko 2.500 evra! Normalno je da se iznervirao, ali ga je brzo prošlo jer se vodi onom "Jednom se živi" - priča dobro obaviješten izvor i dodaje da Ramadanovski svake godine uživa na plaži u Pržnu i ljudi ga tamo obožavaju.

- Ma, on je jedan od omiljenih pevača koji dolaze u Crnu Goru i sa svima se lepo ispriča. Rekao je on svima da je puk'o lovu u kazinu, ne krije to. Njega svi znaju kao tipa koji je iskren i ne stidi se ničega. A tih 2.500 evra, što je izgubio, vratiće on to. Peva često, a kada on Crnogorce pogodi u dušu, svi vade pare - završio je naš izvor.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana