Džastin Timberlejk viđen sa novom djevojkom

Glas Srpske
Džastin Timberlejk viđen sa novom djevojkom

Poslije mnogobrojnih novinarskih napisa o varanju Džesike Bil sa seksi Rijanom, Džastin Timberlejk se, izgleda odlučio za sasvim novu opciju, pišu američki mediji.

Iako je samo prije nekoliko dana snimljen na romantičnoj večeri s Džesikom, preksinoć je, uhvaćen kako izlazi napolje s novom djevojkom, čiji identitet je nepoznat medijima. Čini se da su glasine o njihovom prekidu zaista tačne. Poslije dvije i po godine veze, pjevač očito traži novu srodnu dušu.

Neki od članova porodice otkrili su medijima kako Džastin nikada nije bio do kraja predan ideji o nekoj dugoj vezi s lijepom glumicom. Džastin i sasvim nova djevojka (čije ime će se sigurno ubrzo pojaviti u medijima) uočeni su kako zajedno napuštaju jedan bar. Za jedan magazin njegova baka je izjavila da je njen unuk slobodan te da se posvetio karijeri.

Baka je potvrdila i sumnje da je Džesika htjela brak, međutim 28-godišnjem pjevaču to nije padalo na pamet. On je sada, kaže, usredsređen na karijeru. I dok je on usredsređen na karijeru i nepoznate mlade djevojke, Džesika snima film u Vankuveru. Je li ovo definitivan kraj ovog naizgled skladnog para, ne zna se, ali ono što znamo je da su se oboje trudili da zbliže, međutim, kako kažu njihovi bližnji, to se nije dogodilo. Par se jednostavno "ohladio" te tako najvjerovatnije okončao svoju vezu. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana