Džastin Timberlejk se izjasnio krivim za vožnju u alkoholisanom stanju

Tanjug
Foto: Agencije

NjUJORK- Američki pevač Džastin Timberlejk danas se izjasnio krivim po optužbi za vožnju u alkoholisanom stanju pred sudom u mjestu Seg Harbog, na Long Ajlendu, nakon što je uhapšen u junu u Hemptonu.

Sudija je osudio Timberlejka na novčanu kaznu od 500 dolara uz dodatak od 260 dolara, 25 sati društveno korisnog rada u neprofitnoj organizaciji po njegovom izboru i naložio mu da objavi saopštenje o javnoj bezbjednosti, prenosi AP.

On se prvobitno izjasnio da nije kriv za prekršajnu prijavu za vožnju u alkoholisanom stanju, a vozačka dozvola mu je suspendovana tokom saslušanja prošlog mjeseca.

Timberlejk je uhapšen u Sag Harboru u Njujorku 18. juna, nešto poslije ponoći, nakon što je policija saopštila da je u centru sela pretrčao znak stop, skrenuo iz svoje trake, a da su policajci mogli da osjete miris alkohola nakon što je pjevač izašao iz svog BMW-a.

Policija je u sudskim podnescima takođe navela da su pjevačeve oči bile ''krvave i staklaste“, da je usporeno govorio, da je bio nestabilan na nogama i da je imao loše rezultate na svim testovima trezvenosti.

Timberlejk je rekao da je ''zahvalan na prilici da krene naprijed“ i da koristi svoju platformu da pomogne drugima da donesu ''bolje odluke“.
        ''Trebalo je bolje da prosuđujem. Razumijem ozbiljnost ovoga", rekao je pjevač.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana