Džastin ekspresno prebolio Džesiku

Glas Srpske
Džastin ekspresno prebolio Džesiku

Samo nekoliko dana poslije raskida sa glumicom Džesikom Bil, pjevač i glumac Džastin Timberlejk našao je utjehu u jednoj od crnih labudica, Mili Kunis. Par se zbližio na snimanju filma "Friends with Benefits" i sjajno se provodi i mimo poslovnih obaveza.

Nedavni raskid pjevača Džastina Timberlejka i glumice Džesike Bil ostavio je u čudu veći dio javnosti, međutim, ono što je još više iznenadilo posmatrače svjetskog džet-seta su fotografije na kojima se vidi vjerovatni razlog razlaza - Mila Kunis.

Jedna od zvijezda "Crnog labuda" prije samo dva mjeseca zvanično je prekinula osmogodišnju vezu sa Mekolijem Kalkinom, poznatim po ulozi nestašnog dječaka iz filmskog serijala "Sam u kući".

Sa druge strane, vijest o raskidu Džastina i Džesike stigla je tek prije nekoliko dana, ali je evidentno da je glumac veoma brzo prebolio djevojku sa kojom je bio u vezi pune četiri godine.

Na zbližavanje novopečenog para vjerovatno je uticalo i to što Mila i Džastin zajedno glume u filmu"Friends with Benefits" koji će se u bioskopima naći sljedeće godine.

U ovom ostvarenju dvoje mladih umjetnika snimalo je i nekoliko seksi scena za koje je Timberlejk rekao da su mu bile "najlakša stvar na svijetu", vjerovatno zbog prisustva lijepe glumice.

Komentarišući rad sa Džastinom, Mila je za jedan časopis rekla da je on "divan, profesionalan, sladak i nevjerovatan i da ne postoji ništa što on ne bi mogao da uradi."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana