Džastin Biber najtraženija osoba godine na internetu

Glas Srpske
Džastin Biber najtraženija osoba godine na internetu

Kanadski pjevač Džastin Biber proglašen je za najtraženiju osobu godine na internetu, "pobijedivši" tako rijaliti zvijezdu Kim Kardašijan, koja je bila prošlogodišnja najtraženija ličnost, prenijele su juče agencije.

Prema podacima veb pretraživača "Bing", koji su bazirani na više milijardi pretraga tokom godine, Biber (17) je sa prošlogodišnjeg šestog mjesta skočio na vrh najtraženijih na internetu.

Pop zvijezda i miljenik tinejdžerki jedini je muškarac koji se nalazi na listi "top 10" najtraženijih osoba na internetu. Glumica Dženifer Eniston se sa prošlogodišnjeg devetog mjesta popela na treće zbog dobre filmske karijere i zanimljivog privatnog života.

Glumice Lindzi Lohan i Megan Foks, kao i pjevačice Dženifer Lopez, Britni Spirs, Kejti Peri, Lejdi Gaga i Majli Sajrus takođe su neka od traženijih imena na internetu.

Iako je film "Sumrak saga: Praskozorje 1" zaradio 483 miliona dolara na globalnom nivou, ipak su ga "pobijedili" trejler i vijesti o filmu "Nemoguća misija 4", koji treba da se nađe u bioskopima od decembra.

"Američki idol" je bio najtraženiji TV šou i rijaliti emisija ove godine, dok je britansko kraljevsko vjenčanje Kejt Midlton i princa Vilijama u aprilu bio najtraženiji događaj godine na internetu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana