Džastin Biber iznajmio sportsku halu za Selenu Gomez

Glas Srpske
Džastin Biber iznajmio sportsku halu za Selenu Gomez

Pjevač Džastin Biber iznajmio je "Stejpl" centar u Los Anđelesu da bi sa svojom djevojkom Selenom Gomez odgledao film "Titanik". "Romantika nije mrtva", napisao je Biber na društvenoj mreži "Tviter".

Jedan anonimni izvor rekao je za sajt "TMZ" da je Biber bio inspirisan filmom "Gospodin Dids", u kojem je glavni glumac, čiju ulogu tumači Adam Sandler, izveo svoju djevojku na ljubavni sastanak u Medison Skver garden u Njujorku.
Prema riječima izvora, romantično veče Bibera i Gomezove počelo je kada je pjevač svoju djevojku odveo na koncert Demi Lovato u Nokija pozorište, prije nego što je odveo u "Stejpl" centar. Biber navodno ništa nije platio za iznajmljivanje, jer je tri puta zaredom napunio halu ovog centra. "Stejpl" centar je arena u kojoj se održavaju neka od najznačajnijih sportskih i zabavnih dešavanja, kao što su utakmice Los Anđeles Lejkersa ili dodjele "Gremi" nagrade.
Početkom mjeseca Biber je snimio pjesmu sa r'n'b grupom "Boyz II Men'', koja će se naći na njegovom predstojećem albumu.

 
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana