Džad Lou: Nisam zavodnik, imam duge veze

Tanjug
Džad Lou: Nisam zavodnik, imam duge veze

Iako ga mnogi smatraju zavodnikom, Džad Lou tvrdi da sebe doživljava više kao "odanu dušu", osobu koja stupa u ljubavni odnos na duge staze.

Na pitanje novinarke njemačkog izdanja "Kosmopoliten" da li je ženskaroš, britanski glumac gotovo uvrijeđeno odgovara: "Ne, uglavnom imam duge veze. Ja sam odana duša. Zato mi izrazi zavodnik ili seks simbol ne odgovaraju, to samo pokazuje koliko sam zapravo neshvaćen".

Džad, koji u novom filmu "Ana Karenjina" glumi jednu od glavnih uloga, smatra da čovjek ne kontroliše u koga će se zaljubiti.

"Tu odluku diktira srce. Time želim da kažem da sam u toku života naučio da ne brkam seks i ljubav", naveo je 39-godišnji glumac.

Džad Lou je engleski glumac, filmski producent i reditelj. Počeo je da se bavi glumom 1987. godine u Nacionalnom muzičkom pozorištu za mlade, a svoju prvu televizijsku ulogu dobio je 1989. godine. Za samo deset godina, već 1999. godine, bio je nominovan za Oskara za sporednu mušku ulogu u filmu „Talentovani gospodin Ripli" Entonija Mingele, od kada ređa uspjeh za uspjehom.

Iako smo navikli da ga viđamo urednog i elegantnog, u najnovijem filmu, koji trenutno snima „Dom Hemingvej", imaćemo priliku da ga vidimo pretučenog i u modricama....

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana