Dvorana Borik pjevala hitove sa Harisom Džinovićem

Cvija Mrkonjić
Dvorana Borik pjevala hitove sa Harisom Džinovićem

Banjaluka - Jedan od najpopularnijih pjevača narodne muzike sa prostora bivše Jugoslavije Haris Džinović nastupio je u Banjaluci, a mnogobrojna publika uživala je u njegovim najvećim hitovima.

U Sportskoj dvorani "Borik" u utorak uveče vladala je gužva i usijana atmosfera, a publika je sa Harisom uglas oduševljeno pjevala numere kao što su "I tebe sam sit kafano", "Tako mi nedostaješ", "Pariške kapije" i "Muštuluk".

Džinović je posljednji koncert u Banjaluci održao prije 10 godina, a ovaj posljednji publika će nesumnjivo pamtiti bar još deceniju, jer se pjevač pobrinuo da ovo bude koncert godine i da raspoloženje bude nezaboravno.

Nakon koncerta Haris Džinović nije želio puno da komentariše koncert, radije je prepustio publici da sami kažu kako su se proveli.

- Najbolje bi bilo da pitate Banjalučane kako je njima bilo, meni je bilo odlično - rekao je kratko Haris koji je juče cijeli dan vrijedno radio snimajući u studiju.

On je najavio da će krajem januara ili u februaru 2016. godine, zajedno sa Željkom Joksimovićem, održati humanitarni koncert čiji će prihod biti namijenjen liječenju poznate pjevačice Jadranke Stojaković.

Ovo je samo jedan od gestova kojim veliki pjevači pokazuju svoju solidarnost, koja je naročito izražena kada su u pitanju njihove kolege.

Godišnji koncert Harisa Džinovića u Banjaluci organizovala je Radio-televizija Republike Srpske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana