Dugogodišnja djevojka Tajgera Vudsa podnijela dvije tužbe protiv njega

Tanjug
Foto: Tanjug/AP

MAJAMI- Bivša djevojka Tajgera Vudsa najpoznatijeg igrača golfa, Erika Herman, podnijela je dvije odvojene tužbe protiv njega sudu na Floridi, nakon što su okončali šestogodišnju vezu.

U prvoj tužbi, podnijetoj u oktobru 2022, navodi se da je fond u vlasništvu Vudsa prekršio Zakon o zakupcu stanova na Floridi tako što je prekršio usmeni ugovor o zakupu. U podnesku se navodi da će stvarna šteta "vjerovatno biti izmjerena na preko 30 miliona dolara".

Fond je tražio da se ta tužba odbaci uz obrazloženje da je spor nastao nakon raskida Vudsa i Hermanove, kada joj je on poručio da ona "nije više dobrodošla u Vudsovu kuću", prenosi Si-En-En.

U tužbi Hermanove se navodi da je Vudsov Fond nezakonito okončao stanarsko pravo Herman na imanju na Hobe Saundu na Floridi.

"Okrivljeni (Vuds) izabrao je da se bavi 'zabranenim radnjama' uzrokujući... tešku emocionalnu štetu tužiocu. Zabranjene radnje su učinjene namjerno, sa predumišljajem i sa zlobom", navodi se u tužbi.

Konkretno, u tužbi se tvrdi da su "agenti okrivljenog" rekli Hermanovoj "da spakuje kofer za kratak odmor", a da su agenti Vudsa i fonda od tada uklonili stvari Herman sa imanja i prisvojili preko 40.000 dolara njenog novca.

U drugoj tužbi podnijetoj u ponedjeljak, Herman je tražila da bude uklonjena iz sporazuma o neotkrivanju podataka koji je potpisala 2017. godine, pozivajući se na zakon koji dozvoljava da se sporazum poništi u slučajevima seksualnog napada.

Međutim, Herman nije iznijela nikakve optužbe protiv Vudsa za ta djela.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana