Drejk i Džej Lo novi holivudski par

Agencije
Drejk i Džej Lo novi holivudski par

Latino diva Dženifer Lopez konačno je potvrdila nagađanja i jednom romantičnom fotografijom priznala da je u vezi sa Drejkom.

Na fotografiji se vidi kako Drejk nježno grli Džej Lo, koja mu spokojno leži u krilu.

Fotografija zaljubljenog para je i na njenom i na njegovom "Instagram" profilu. Uz nju nije bilo potrebno nikakvo objašnjenje, jer jasno otkriva prirodu njihovog odnosa.

Romantični post neće biti nešto na šta će Drejkova bivša djevojka Rijana ostati ravnodušna, a tokom proteklog vikenda je na društvenim mrežama otpratila Džej Lo.

Inače, njih dvije su bile dugogodišnje drugarice uprkos 19-godišnjoj razlici u godinama, ali teško da će prijateljstvo potrajati poslije vijesti da su Drejk i Džej Lo započeli vezu i to objavili cijelom svijetu.

Drejk je prošle nedjelje posjetio Dženifer u njenom domu u Las Vegasu, a potom je u Los Anđelesu organizovao večeru za nju i njenih dvadesetak prijatelja.

Mjesecima se spekuliše o Drejkovom i Rijaninom statusu, ali sada je sve jasno. Uostalom, na posljednjoj dodjeli MTV nagrada Riri se nije ponijela nimalo lijepo prema reperu koji joj je uručio nagradu za životno djelo.

- Ona je osoba u koju sam zaljubljen od svoje 22. godine - priznao je tada Drejk, dok je pjevačica za to vrijeme okretala očima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana