Drama u Beogradu: Napadnut sin Nebojše Glogovca

G.S.
Foto: G.S.

BEOGRAD - Gavrilo Glogovac (26), sin glumca Nebojše Glogovca napadnut je u Beogradu, prenose domaći mediji.

Policija je brzo reagovala i identifikovala napadače.

Jezivi napad dogodio se u ponedjeljak ujutru na Novom Beogradu.

Kako prenose domaći mediji, napadač mu je prišao i nakon kraće rasprave pesnicama ga udario u glavu na autobuskom stajalištu.

Policija je obavila razgovor sa mladićem i o svemu obavjestila tužilaštvo, prenosi Kurir.

Ko je Gavrilo Glogovac koji je napadnut: Nedavno se oženio u strogoj tajnosti

Gavrilo Glogovac (26), sin pokojnog glumca Nebojše Glogovca, koji je napadnut u Beogradu, proteklog ljeta se oženio, i to u strogoj tajnosti u Hrvatskoj, a o njegovom životu javnost malo toga zna. Gavrilo se u avgustu oženio u Hrvatskoj, a vijesti je tada potvrdila njegova majka, Mina Glogovac.

Sinovi Nebojše Glogovca izrasli su u divne momke. Stariji, Gavrilo, živi daleko od očiju javnosti i o njemu se veoma malo zna. Stoga i ne čudi njegova želja da organizuje intimno vjenčanje. 

Detalji o vjenčanju nisu poznati, jedinu fotografiju sa vjenčanja podijelila je njegova majka Mina Glogovac. S obzirom na stajling koji su mladenci tada poneli, malo ko je primetio da je riječ o vjenčanju, a srećne vijesti potvrdila je majka u jednom od komentara.

Majka Mina ostala sa djecom

Mina i Nebojša vjenčali su se 1996. a kum na vjenčanju bio im je Vojin Ćetković. Majka Miloša i Gavrila slikarka je i najveća podrška svojim sinovima, koji su prerano ostali bez oca.

Mlađi sin studira režiju

Mlađi Glogovčev sin Miloš, koga je javnost svojevremeno imala prilike da upozna kao voditelja emisije „Kuvanje gruvanje“ završio je Petu gimnaziju i krenuo očevim stopama. On je upisao Fakultet dramskih umjetnosti, odsjek režiju.

Podsjetimo, Gavrilo Glogovac napadnut je u Beogradu, preneo je Telegraf. Policija je brzo reagovala i identifikovala napadače. Jezivi napad dogodio se u ponedjeljak ujutru na Novom Beogradu.

Kako prenose domaći mediji, napadač mu je prišao i nakon kraće rasprave pesnicama ga udario u glavu na autobuskom stajalištu. Policija je obavila razgovor sa mladićem i o svemu obavjestila tužilaštvo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana