Drama između Kim i Kanjea se zahuktava – da li će ovo biti najgori razvod decenije?

GS
Foto: Arhiva

Bračni brodolom slavnog američkog repera Kanjea Vesta i preduzetnice i starlete Kim Kardašijan sada je jedna od najpraćenijih priča u svijetu, a kako obično biva, ono što mnogi koji su kroz razvod prošli svrstavaju u kategoriju najstresnijih događaja u životu pretvorilo se u još jedan odvratan medijski cirkus u kome niko ne želi da zgazi kočnicu, iako bi bilo najpametnije učiniti upravo to.

U medijskim istupima definitivno prednjači povrijeđeni reper, koji je svoje društvene mreže pretvorio u platforme za javnu komunikaciju s bivšom suprugom i obračune s njenim novim dečkom i više-manje svima koji su u ovom razvodu izabrali "pogrešnu stranu". 

Jedna od najnovijih meta njegovih napada je dugogodišnji saradnik Kid Kadi kojeg je, tvrdi Vest, sklonio s novog albuma samo zato što je prijatelj novog dečka Kim Kardašijan Pita Dejvidsona.

Naravno, Vestove objave uvijek treba uzimati s velikom dozom rezerve jer ono što on prikazuje kao činjenice vrlo su često samo njegove verzije istine ili, još češće, način da promoviše novi materijal. Međutim, u ovom slučaju vrlo je teško pronaći granicu između klasične promocije i vjerovatno iskrene želje da ponovo sastavi ruševine braka koji u ovoj fazi želi da spase samo on, prenosi hrvatski portal Indeks.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana