Doris je trudna - Treba roditi u januaru!

Agencije
Doris je trudna - Treba roditi u januaru!

Za nešto više od mjesec dana glumica Doris Pinčić, koju će gledaoci još dugo pamtiti kao glavnu junakinju dramske serije Larin izbor, izreći će sudbonosno DA.

Doris Pinčić i njen zaručnik Boris Rogoznica spremni su zaploviti bračnim vodama, ali to nije jedini razlog njihove sreće. Naime, oboje se pripremaju za svoju najveću životnu ulogu, onu roditeljsku.

Po zagrebačkim i zadarskim kuloarima već se neko vrijeme šuška kako je lijepa glumica Doris Pinčić u drugom stanju.

Glumica, koja je kao Lara u dramskoj seriji Larin izbor dva puta postala majka, u trećem je mjesecu trudnoće.

Zaručnici Doris i Boris srećnu su vijest do sad podijelili tek sa porodicom i najbližim prijateljima. S obzirom na to da je u prvom tromjesečju, glumica još nerado govori o bebi. No, ipak, vijest nije demantovala.

Prinova bi trebala stići u januaru. Budući roditelji još ne znaju hoće li dobiti dječaka ili djevojčicu, ali glumica se majčinstvu jako veseli.

- Meni je samo važno da se realiziram kao majka. Mislim da je to važno i za muškarca i za ženu. Važno mi je imati barem jedno dijete, a kad bi mogla planirati htjela bi imati barem dvoje, izjavila je Doris.

Početkom septembra mladi će par zaploviti u bračnu luku.

Svadbu su zamislili kao veliku žurku s dvjestotinjak zvanica.

Proslava će se održati u jednom zadarskom restoranu, ali, prije toga, mladi će se par zavjetovati na vječnu ljubav u katedrali sv. Stošije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana