Donald i Melanija se razvode, a ovo je ključni dokaz?

Agencije
Donald i Melanija se razvode, a ovo je ključni dokaz?

I dok svjetski mediji prenose sa je u toku brakorazvodna parnica američkog predsjednika Donalda Trampa i njegove supruge Melanije, u javnost je "isplivao" i jedan tvit spisateljice i dramaturga Monike Birn koja tvrdi da zna za "jedan sočan trač koji objašnjava sve".

"Mislim da je sad trenutak da podjelim sočan trač za koji već dugo znam. Ne mogu da imenujem izvor, ali savjetujem novinarima da to dobro istraže. Melanija godinama ima aferu sa glavnim čovjekom obezbjeđenja radnje "Tifani" koja je smještena u Trampovoj kuli. Donald za to zna. Imaju dogovor, da će se razvesti ako Donald izgubi izbore. Međutim, on je pobjedio, pa su morali da ponovo definišu ugovor. Ona je sad zarobljena u tom braku sve dok je on predsjednik", piše ona na Tviteru.

A razvod je već dogovoren, objavili su švajcarski mediji pozivajući se na izvore iz Vašingtona.

Donald i Melanija već su potpisali papire za razvod što je, tvrde bilo i za očekivati.

Od početka Trampovog mandata mediji pišu da nešto u braku Melanije i Trampa ne valja. Prvo je Tramp Melaniju rastužio na inauguraciji, a onda ona nekoliko puta nije željela da ga drži za ruku. Bračni par živi odvojeno.

Donald je u Vašingtonu, a Melanija u Njujorku. Navodno je ostala u njihovom stanu zbog sina, a ako i idu zajedno na put, spavaju u odvojenim krevetima, piše "US Weekleyu". Mediji, tvrde, kako je Melanija izgubila interes za svog muža.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana