Domaćica Teri ne želi više biti očajna

Glas Srpske
Domaćica Teri ne želi više biti očajna

Teri Hačer dosadilo je da bude seksi domaćica i produkciji serije najavila je odlazak poslije iduće sezone popularne serije "Očajne domaćice".

Nakon što je sedam godina bila samohrana majka Susan Majer zaključila je kako joj je dosta ulice Vestirija Lejn u kojoj se odvija radnja kultne serije. Njene kolege iz serije medijima su šapnule kako četrdesetpetogodišnja Teri ima nove planove i želi da pokrene svoju komičnu televizijsku seriju po uzoru na Kortni Koks koja je poslije "Prijatelja" osmislila svoju seriju "Cougar Town". Dio postave "domaćica" zamjera Teri takvu odluku jer napušta seriju koja je od nje napravila zvijezdu i produkciji pravi veliki problem, jer moraju da smisle način kako "da ubiju" njen lik, a njenim odlaskom dolazi u pitanje i opstanak cijele serije. Nevolje im navodno zadaje i Felisiti Hafman koja već neko vrijeme razmišlja o odlasku, a Terijina odluka pomogla joj je u konačnoj odluci, te i ona namjerava da kaže  zbogom seriji. Kreator serije Mark Šeri već je, ranije ove godine, rekao da bi "domaćice" mogle ostati bez posla za dvije godine.

- Potpisali smo ugovor sa ABC televizijom na dvije godine. Te dvije sezone moramo odraditi. Sve se zasad svodi na pregovore, a mi samo radimo naš posao - rekao je Šeri za sajt "digispaj".

Takođe je naglasio da želi da zadrži originalnu postavu "domaćica" do kraja serijala, ali po svemu sudeći to mu neće poći za rukom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana