Dok je Seve u bolnici, Milan slavi po Beogradu

Glas Srpske
Dok je Seve u bolnici, Milan slavi po Beogradu

I dok mediji danonoćno čekaju ispred splitskog porodilišta ne bi li saznali kada će se poroditi Severina Vučković, njen vjerenik je odlučio da nakratko ostavi svoju dragu i proslavi Srpsku novu godinu u Beogradu.

Naime, Milan je u petak uveče viđen na dočeku Pravoslavne nove godine u restoranu "Sokače", gdje mu je na uvce pjevala Dragica Radosavljević Cakana.

- Milan je s drugaricama i drugovima, koji su mahom bili u paru, Srpsku novu godinu dočekao u restoranu "Sokače", na Dorćolu. Bili su tamo do ranih jutarnjih časova, a Milan se baš veselio, kao i svi ostali koji su bili tamo. Nije djelovao zabrinuto i zamišljeno s obzirom na to da je majka njegovog nerođenog djeteta u bolnici zbog manjih komplikacija tokom trudnoće. Ipak, sve vrijeme su bili u kontaktu putem SMS poruka - ispričao je izvor koji se našao na licu mjesta i dodao da Milan nije imao neke specijalne želje što se pjesama tiče, ali da je najveseliji bio kada je jedna djevojka uzela mikrofon i izvela nekoliko Severininih pjesama.

- U jednom trenutku je Cakana dala mikrofon djevojci koja veoma dobro pjeva Severinine pjesme i napravila je baš lijepu atmosferu. Milanu je sigurno u tom trenutku odgovaralo da čuje neku pesmu svoje vjerenice s obzirom na to da u tom trenutku nije mogla da slavi Srpsku novu godinu s njim - dodao je izvor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana