Dok Dženifer Aflek uživa u braku, ni njenom bivšem nije loše

GS
Dok Dženifer Aflek uživa u braku, ni njenom bivšem nije loše

Bivši suprug Dženifer Lopez, pjevač Mark Entoni, sa kojim američka pjevačica i glumica ima dvoje djece, nije se mnogo potresao zbog vijesti da se njegova nekadašnja ljubav udala.

Mark je upravo okončao uspješnu turneju po Evropi, na kojoj ga je sve vrijeme pratila vjerenica, prelijepa manekenka i bivša mis Paragvaja, Nadija Fereira, sa kojom uskoro namjerava da se vjenča.

Popularni 53-godišnji dobitnik tri Gremija, Amerikanac portorikanskog porijekla, na društvenim mrežama je sa fanovima podijelio zadovoljstvo što je sa velikim uspjehom okončao evropsku turneju dugu 38 dana, tokom koje je bio u Italiji, Švajcarskoj, Velikoj Britaniji, Španiji...

Dok se u Londonu družio sa popularnim fudbalerom Dejvidom Bekamom, a specijalni gost na sceni bila mu je Selma Hajek, tokom cijele turneje društvo mu je pravila vjerenica Nadija Fereira, od koje se ne razdvaja.

Prelijepa egzotična Paragvajka prodornih svijetloplavih očiju ima 23 godine, a prošle godine je kao mis Paragvaja bila prva pratilja na Izboru za najljepšu devojku planete.

Mediji su prenijeli da su se upoznali kada je, poslije jednog njegovog koncerta, Nadija poželela autogram.

Par je zajedno od februara ove godine, a u maju su objavili veridbu.

Tokom Markove turneje, Nadija je neprestano sa pratiocima na Instagramu, kojih ima gotovo dva miliona, delila utiske i fotografije iz Evrope, ne krijući koliko je oduševljena Starim kontinentom, ali i svojim vjerenikom.  
 
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana