Đokovići uživali u društvu Iglesijasa

Srna
Đokovići uživali u društvu Iglesijasa

Latinoamerička pop zvijezda Enrike Iglesijas održao je proteklog vikenda koncert u Monte Karlu, gdje je nastupio u okviru lokalnog ljetnjeg muzičkog festivala, a bračni par Jelena i Novak Đoković nisu željeli da propuste ovaj veliki koncert.

I ne samo da su uživali u muzici latino pop zvijezde već su Đokovići dobili priliku da u bekstejdžu upoznaju Enrikea Iglesijasa, druže se s njim i fotografišu.

Fotografiju iz bekstejdža objavili su i Jelena i Novak na društvenim mrežama, a slavni teniser je otkrio da je njegova supruga veliki fan latino pop zvijezde.

- Sviđa mi se koliko je uzbuđena pred upoznavanje sa Enrikeom Iglesijasom - napisao je Novak u komentaru uz fotografiju koju je objavio na društvenoj mreži "Instagram".

Impresije sa koncerta i druženja sa ovom velikom latino zvijezdom Nole je podijelio i sa brojnim fanovima na "Fejsbuku".

- Sinoć smo bili na mini-koncertu Enrikea Iglesijasa u Monaku. Imali smo priliku da ga upoznamo i uverimo se kako prelepu energiju i ljubav deli sa fanovima dok nastupa. Više je bio u publici nego na bini dok je pevao. Stvarno prelepo iskustvo - napisao je Novak na "Fejsbuku".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana