Đokovićeva vjerenica uživala u čarima Banjaluke

Agencije
Đokovićeva vjerenica uživala u čarima Banjaluke

Jelena Ristić, vjerenica najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, boravila je u privatnoj posjeti Banjaluci, te je uživala u čarima grada koji nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Kako saznajemo, izabranica uspješnog sportiste bila je kod koleginice s kojom je studirala i s kojom se prisjetila najljepših uspomena, nakon čega se u Srbiju letom kompanije "Air Esrbia ", s banjalučkog aerodroma, vratila u četvrtak popodne.

"Bilo im je zaista lijepo, što se može zaključiti i po osmijesima na fotografijama na kojima su ona i koleginica, inače Banjalučanka, a koja je s Jelenom provela mnogo vremena tokom zajedničkog studija u Milanu", otkriva naš sagovornik.

U prijatnom druženju s prijateljicom, Jelena se u gradu na Vrbasu opustila od svakodnevnih obaveza, budući da je riječ o djevojci nadaleko poznatoj po nesebičnom i učestalom humanitarnom angažmanu, u sklopu Fondacije "Novak Đoković", čiji je direktor.

Sve je proteklo bez medijske pompe, tako da je Ristićeva gotovo potpuno uspjela da sačuva svoje aktivnosti u gradu na Vrbasu, pa samim tim detalji njene posjete Banjaluci cure kao iz kapaljke, ali smo uspjeli saznati da ju je ovaj grad oduševio.

"Ona je privatno dolazila u Banjaluku, dakle, nema nikakvih posebnih razloga", rekao je "Nezavisnim" Nebojša Mandrapa, iz Fondacije "Novak Đoković".

Kada smo ga upitali da li se Jeleni dopada grad na Vrbasu, on je odgovorio: "Nema osobe koja je došla u vaš grad, a da joj se nije svideo."

Ristićeva, koja organizuje brojne akcije, u sklopu kojih pomaže ugroženoj djeci, nedavno je izjavila da ona i uspješni teniser priželjkuju potomstvo, a kako je otkrila - u planu je velika porodica.

Da mališane i te kako voli, svjedoči podatak da je prije nekoliko dana uručila zimsku garderobu i obuću djeci u Dnevnom centru za smještaj djece na Novom Beogradu, prikupljenu u akciji "Utoplimo djecu".

"Akcija 'Utoplimo decu' je primer da naš narod ima veliko srce i da želi da pomogne onima kojima je to potrebno", rekla je tada Ristićeva, poručujući da, dok god je dobrih ljudi u Srbiji, ova djeca neće biti sama i zaboravljena.

Govoreći o ciljevima nje i Đokovića, kazala je ranije da planiraju da imaju djecu u periodu kada budu imali vremena za to.

"Svake nedelje smo na drugoj lokaciji, Novak ima jako stresan posao, ja po pet sati gledam njegove mečeve i nerviram se. Svakako da želimo porodicu", izjavila je vjerenica uspješnog tenisera, koji je 2011. iz Banjaluke ponio titulu ličnosti godine, na manifestaciji koju tradicionalno organizuju "Nezavisne novine".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana