Đoković uživao na Zlatiboru

Agencije
Đoković uživao na Zlatiboru

Novak Đoković proveo je nekoliko sati u restoranu koji je u vlasništvu Lepe Brene i Bobe Živojinovića, nakon otvaranja "Drugarijade" koju na Zlatiboru organizuje njegova fondacija.

Uobičajeni žamor u ugostiteljskom objektu u centru turističkog naselja Zlatibora na par sekundi zamijenila je tišina izazvana nevjericom, a onda i talas oduševljenja - "Novak, ovo je stvarno Novak".

Nole se oko 19 časova u utorak uveče pojavio u društvu supruge Jelene, jednog prijatelja i ljudi iz njegove lične pratnje.

Potpuno spontano i najnormalnije, bez ikakvog gesta kojim bi stavio do znanja da je planetarna zvijezda, Nole je sa društvom sjeo za prvi slobodan sto. Ponuđeno mu je da se preseli u jedan od separea, malo dalje od očiju javnosti, ali on je to odbio.

- Čak mu je i bilo neprijatno što su konobari, videvši gosta svetskog glasa, brže-bolje pojurili da ga usluže preko reda. Raspitivao se šta od zlatiborskih specijaliteta ima na meniju, a onda se odlučio za hladno predjelo sa pršutom i kajmakom. Nije imao ni najmanju zamerku na uslugu, plenio je ljubaznošću i vedrinom, a uz večeru je pio flaširanu vodu - priča izvor koji se zatekao u restoranu.

Malo ko od prisutnih nije poželio da iznenadni susret sa najboljim teniserom svijeta ovjekovječi fotografijom, a Nole je svakom izašao u susret i strpljivo pozirao.

Za svojim stolom pričao je da je na Zlatiboru posljednji put bio prije devet-deset godina i prepoznao konobara Milana Lazića.

- Sećam se tebe, ti si me služio u ovom restoranu - kazao je Novak i Milanu ispunio želju da ponovni susret kruniše zajedničkom fotografijom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana