Đoković je htio da je ženi, ali ga je odbila

Mondo
Đoković je htio da je ženi, ali ga je odbila

Đorđe Đoković možda je danas u srećnom braku sa Saškom Veselinov, ali prije nego što će uploviti u mirnu luku sa lijepom voditeljkom i preduzetnicom, javnosti je bila više nego zanimljiva njegova veza sa zanosnom Tijanom Ralić, tada studentkinjom.

Šuškalo se da je mladi Đoković lud od ljubavi za njom, te se čak spominjao i brak, no njihova veza je ipak pukla. Dugo se pričalo o razlozima raskida, ispredale su se i različite priče, a onda je svojevremeno sama Tijana otkrila detalje njihovog odnosa.

Ona je jednom prilikom na svom Instagramu potvrdila da je Đoković želio da se oženi njome, ali da je umjesto toga uslijedio raskid.

"Da li je istina da je bivši htio da se vjenčate, a ti ne i da si zato raskinula?", glasilo je pitanje na Instagramu.

"Istina je da je želio, a ja ne, ali ga nisam zbog toga ostavila", napisala je Tijana tada, a onda nastavila da odgovara na pitanja o raskidu:

"Meni je bilo užasno teško jer sam se sve nadala da će se nešto promijeniti, ali kada prerasteš osobu i odnos uopšte, ne vrijedi nadati se da će biti bolje, tako da preseci odmah. Svako čekanje samo otežava i tebi, a i osobi sa kojom si u vezi".

Nakon kraha ove romanse, Đoković je navodno dugo patio, a pisalo se i da ju je jedva prebolio. Njega su kasnije povezivali i sa brojnim poznatim damama sve dok njegovo srce nije ukrala Saška.

Sa druge strane, i lepa Tijana je danas u srećnom odnosu, te se čak ostvarila i kao majka u julu prošle godine. 

Ona je sa fudbalerom Aleksom Damjancem dobila sina kojem su dali ime Luka, a slavna ljepotica redovno kači na svoj Instagram kako fotografije sa mališanom na kog je neizmjerno ponosna, piše Mondo,

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana