Đoković i Ana Ivanović u najtraženijim reklamama VIDEO

Glas Srpske
Đoković i Ana Ivanović u najtraženijim reklamama VIDEO

Reklame u kojima glume Novak Đoković i Ana Ivanović našle su se na listi 20 najtraženijih teniskih reklama, zajedno sa reklamama Rodžera Federera i Endija Mareja.

Kada je riječ o reklamama, Federer je neprikosnoveni vladar sa sedam od 20 najgledanijih reklama po ocjeni "Anruli medije", koja sebe naziva "globalnom platformom za društveno video-reklamiranje".

Federerova najbolja reklama je ona u kojoj on izigrava Vilijema Tela i obara konzervu sa glave muškarca svojim servisom.

Đoković se pojavio u nekoliko reklama uključujući i jednu u kojoj igra tenis na krilima aviona koji je u vazduhu.

Njegov kolega Rafael Nadal pojavio se u samo jednoj reklami sa liste - za Armanijev donji veš.

Na listi kojom dominiraju muškarci našle su se i Marija Šarapova, Li Na i Ana Ivanović.

Đoković je 2009. godine snimio reklamu čuvenog proizvođača reketa "Head". Iako traje čak dva minuta, video-spot je od početka do kraja držao jednaku pažnju jer se Nole mogao vidjeti u krajnje nezamislivim situacijama. Naime, u ovoj reklami usred meča Đoković zavodi atraktivnu plavušu iz publike - pravi joj figuru psa od balona, zatim sa još četvoricom momaka izvodi kratku plesnu tačku. Sljedeća scena ruši sve tabue o muškarcima jer Novak pred djevojkom izvodi striptiz, skida majicu, a njegove bradavice sakrivaju dva ukrasa u obliku srca. Kao da to nije dovoljno, Nole "dubi" sve sa fokama na tribinama i stiže da postigne poen! Za istu kompaniju Đoković je prije dva mjeseca snimio novu reklamu na krilu "oldtajmer" aviona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana