Djevojka princa Harija je otkačenija od njega

Agencije
Djevojka princa Harija je otkačenija od njega

Kresida Bonas je ime koje bi trebalo zapamtiti. Nasmijana plavokosa djevojka na fotografijama očigledno u potpunosti uživa u životu. Na festivalu, skijaškoj stazi, ili u noćnom klubu - Kresida Bonas naprosto zrači a tome u mnogome pomaže i titula djevojke britanskog princa Harija, prenijele su agencije.

Ne čudo što je Kresida šarmirala vragolastog princa Harija, koji je na skijališu u Verbjeu, u Švajcarskim Alpima, snimljen kako je grli s neprikrivenom naklonošću.

Drugom prilikom, gosti restorana u Verbjeu izjavili su da su ih za večerom vidjeli kako se "ljube kao tinejdžeri".

Bilo je to na kraljevskoj žurki, kojoj su, pored ostalih, prisustvovale vojvotkinja od Jorka Sara Ferguson i princeze Judžin i Beatris, a koja je organizovana u restoranu "Pot Lak".

Povoda je bilo više nego dovoljno: Kresida je prošlog ponedjeljka proslavila svoj 24. rođendan, a jedan dan kasnije Harijev stric, princ Endru, napunio je 53 godine.

Kladionice predviđaju da će Hari (28) i Kresida nakon što su se zagrlili u javnosti objaviti i vjeridbu (i veza između princa Vilijama i Kejt Midlton ozvaničena je nakon što su snimljeni kako se ljube na zimovanju u Klostersu).

Očekuje se da će Kresida na vjenčanju svoje polusestre u Južnoj Africi idućeg mjeseca upoznati princa Harija sa svojom majkom, ledi Meri Gaj Karzon, popularnom manekenkom šezdesetih godina.

Kresidina polusestra Izabela Anstrater Gaf Koltorp udaje se za Sema Bransona, sina sera Ričarda Bransona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana