Đani Versaće je bio protiv ugradnje silikona

Cosmopolitan.rs
Đani Versaće je bio protiv ugradnje silikona

Prema riječima Naomi Kempbel, pokojni italijanski dizajner nije bio ljubitelj silikona, ubeđujući manekenke da bi povećanje grudi, "uništilo" njegove kreacije.

Britanski supermodel je u razgovoru za njujorški radio Power 105.1 FM izjavila da je Đanija užasavala činjenica da neka manekenka uopšte razmišlja o ugrađivanju silikona.

"Versaće je bio od onih ljudi koji su krajnje negativno gledali na silikone i kada bi čuo da neka cura namerava da ih ugradi, momentalno bi se potrudio da je odvrati od te ideje, ubeđujući je da bi to uništilo način na koji njegova odjeća pada niz tijelo"

Četrdesettrogodišnja ljepotica je takođe napomenula da joj nikada nije palo na pamet da ugradi silikone ili da uradi bilo kakvu korekciju iako su je na startu karijere savjetovali da skine ožiljak sa usne.

"Imala sam već sa tri godine ožiljak s desne strane, tik iznad usana za koji me je agent savjetovao da uklonim čim sam došla u Njujork. Majka je kategorično odbila da uradim tako nešto i poslije mi nikada nije palo na pamet. Uostalom, šminka je uspjevala uvijek da ga pokrije, tako da se ne vidi"

Naomi je ipak konstatovala da je odluka da „odete" pod nož samo vaša, i da ako to radite isključivo zbog sebe i ako vas ta promena čini srećnijim, onda to treba da uradite. Ali, svijesni da to uopšte nije dobro za posao modela. To nikako.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana