Divlji dječak sa bumerangom iz Pobješnjelog Maksa privukao je pažnju mnogih: Evo kako izgleda danas

G.S.
Divlji dječak sa bumerangom iz Pobješnjelog Maksa privukao je pažnju mnogih: Evo kako izgleda danas

Divlji dečak sa bumerangom osvojio nas je u kultnom filmu, a evo kako izgleda i čime se bavi nakon više od 30 godina od kako se odrekao glumačke kaarijere.

Emil Minti se proslavio u filmu "Pobješnjeli Maks: Putni ratnik" u kome je odigrao svoju najzapaženiju ulogu, međutim na kraju je odustao od glumače karijere.

Kultni film Pobješnjeli Maks jedan je od favorita iz njegove franšize, u kojoj je, osim Mela Gibsona, jednu od najzapaženijih uloga imao, danas 51-godišnji Emil Minti, igrajući divljeg pustinjskog dječaka koji je osvojio srca gledalaca.

Iako ništa nije izgovorio, brzo se sprijateljio sa glavnim likom Maksom, nakon što ga je spasao od smrti. Kasnije se ispostavilo da je on zapravo bio glavni narator filma, ali i pored tako važne uloge u istoriji naučnofantastične kinematografije, Emil više nije bio zainteresovan za glumu.

Tada, sa svega devet godina, Emilu je uloga divljeg dječaka bio prvi glumački poduhvat, a godinama kasnije Minti je glumio samo u nekoliko australijskih televizijskih i filmskih produkcija prije nego što je otišao u penziju sa 18 godina.

Po završetku glumačke karijere postao je vlasnik zlatare u Sidneju, a danas je i otac dvoje djece i retko se pojavljuje u javnosti. Posljednji put viđen je 2016. godine na izložbi stripova i naučne fantastike Winter Con New u Njujorku, gdje se družio sa svojim kolegama i fanovima, te je to ujedno i posljednji put da je viđen u javnosti okružen fanovima, piše dnevnik.hr.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana