Dita fon Tiz zavela Rasela Kroua

Agencije
Dita fon Tiz zavela Rasela Kroua

Kraljica burleske Dit fon Tiz se izgleda tajno viđa sa glumcem Raselom Krouom, koji se nedavno razveo od supruge Daniel Spenser.

Australijski glumac, koji je i dobitnik "Oskara", i Dita viđeni su zajedno u jednom luksuznom njujorškom hotelu u kojem su ostali nekoliko dana, a zapadni mediji pišu da su bili nerazdvojni i da su čak i na masaže išli zajedno.

Pored toga, Krou i Dita razmjenjuju poruke preko "Tvitera", ali zasad nisu davali komentare o vezi. Pin-ap starleta i bivša supruga Merlin Mensona, Dita fon Tiz, nedavno je lansirala svoju liniju šminke. Dita je rođena kao Heder Svit, 28. septembra, 1973. godine u gradu Ročesteru u Mičigenu. Postala je poznata po svojim popularnim burleska performasnima, ali i braku sa Merlinom Mensonom. Svoje ime zamijenila je nadahnuta imenom zvijezde nijemog filma Dite Parlo, a atraktivno prezime pridodala je poslije prve naslovnice za magazin "Plejboj". Njena zaluđenost retro-stilom potiče od gledanja ostvarenja iz zlatne ere holivudskog filma, koji je opčinjeno gledala zajedno sa svojom majkom. Od djetinjstva je plesala balet, a kao devetnaestogodišnjakinja počela je raditi u stritiz-klubu kada je osmislila sopstveni izgled inspirisan zavodljivim pin-ap ljepoticama četrdesetih godina. Najpoznatiji joj je "perfomans u čaši martinija".

Krou je rođen 7. aprila 1964. u Velingtonu na Novom Zelandu, a pored maorskog ima i ima norveške, irske, velške i škotske gene. Kada mu je bilo četiri godine sa porodicom se seli u Australiju, a dvije godine kasnije dobio je manju ulogu u jednoj od epizoda australijske tv serije "Spyforce". Bio je u vezi sa holivudskom glumicom Meg Rajan, a 2003. godine se vjenčao sa australijskom pjevačicom i glumicom Daniel Spenser. Iz braka sa Speneserovom ima dva sina, Čarlsa i Tenisona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana