Dino Merlin na Evrosong ide sa pjesmom Love in Rewind VIDEO

Glas Srpske
Dino Merlin na Evrosong ide sa pjesmom Love in Rewind VIDEO

Dino Merlin će na 56. takmičenju za pjesmu Evrovizije u Njemačkoj BiH predstavljati sa pjesmom pod nazivom "Love in Rewind".

O samoj pjesmi Dino je rekao da je u njoj malo pouke, malo Balkana i malo folklora. Rekao je da mu je poseban izazov što će je pjevati na engleskom te da je ona za njega svojevrsna "mala matura". Šou u kojem je premijerno izvedena pjesma otvorio je prošlogodišnji predstavnik BiH na Evrosongu Vukašin Brajić sa pjesmom "Thunder and Lighting", a nastupila je potom tinejdžerska grupa "Maksimum Pauer", koja je izvela numeru Dine Merlina "Kokuzna vremena". Dino je onda sa francuskom pjevačicom Beatris Pulo izveo pjesmu "Putnici" s kojom je predstavljao BiH na Evrosongu 1999. u Jerusalimu.

- Ja sam usred rada na novom albumu, tako da sam pun ideja. Sada je vrijeme da najbolje od njih uobličim u pjesmu koja će predstavljati moju zemlju na Evroviziji 2011. Kao čovjek koji teži najboljem, možete biti sigurni da ću i u ovaj projekat unijeti maksimalnu energiju i predan rad - rekao je Dino.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana