Deset seksi slika koje su manekenke same objavile na internetu FOTO

Agencije
Deset seksi slika koje su manekenke same objavile na internetu FOTO

Kao da im nije dovoljno to što žive od poziranja u bikinijima, neki supermodeli ne mogu da izdrže, a da se ne slikaju svojim mobilnim telefonima i to odmah objave na “Fejsbuku”, “Tviteru” ili “Instagramu”, prenose agencije.

Ljepotice poput Bar Rafaeli, Kendis Svonpul i Mirande Ker ne biraju mnogo lokaciju za slikanje, pa to može biti i teretana u kojoj znojave rade vježbe u neobičnim pozama, sa maskom gorile, na plaži, u svlačionici...

Uživajte!

1. Lili Aldridž

Jedan od Viktorinijih anđela Lili Aldridž za život zarađuje slikajući se u gaćicama i brushalterima, ali sa svojim fanovima mora i da podjeli fotke nastale iza scene revija na kojima se pojavljuje.

2. Kendis Svonpul

Južnoafrički supermodel Kendis Svonpul potrudila se da bude uslikana u najužim, najseksepilnijim helankama koje je mogla da nađe samo da bi pokazala kako dolazi do onako savršene, čvrste guze.

3. Miranda Ker

Možda je Miranda Ker poželjela da pokaže prirodne ljepote Kariba, gdje je ljetovala, ili da malo reklamira proizvođača bikinija ili šešira koji nosi. Ali, svi će gledati samo jedno - njeno tijelo.

4. Džesika Hart

Čak kada nosi i masku gorile, zvijezda “Viktorijas sikreta” Džesika Hart izgleda upravo zanosno.

5. Bar Rafaeli

Bar Rafaeli svojim mobilnim telefonom pravi slike i kada je u teretani i fanovima pokazuje šta treba da rade da bi imali tijelo na koje je “pao” i Leonardo Dikaprio.

6. Alesandra Ambrosio

Alesandra Ambrosio tačno zna kako da kod velikog broja muškaraca izazove srčani udar. Uglavnom se to svodi na sljedeće komande na njenom mobilnom: “napravi fotografiju” i “pošalji na Instagram”.

7. Hajdi Klum

Dovoljno je da se na jednoj fotografiji s ljetovanja objavljenoj na “Tviteru” vidi samo djelić grudi Hajdi Klum i -  dobili smo jednu od najpopularnijih fotografija na internetu u ovom trenutku.

8. Šanina Šajk

Šanina Šajk ponudila je svojim fanovima sa “Instagrama” zanimljiv “alternativni pogled” na njeno svakodnevno vježbanje. Većina muških korisnika ovog servisa za dijeljenje fotografija kratko bi dodala - I hvala joj na tome.

9. Barbara Palvin

Seksi Mađarica Barbara Palvin jednostavno umije da slika samu sebe u bikiniju. Šteta što na “Instagramu” ne postoji opcija “lajk”...

10. Rouzi Hantington-Vitli

Britanska manekenka Rouzi Hantington-Vitli nije htjela da joj brushalter smeta dok se krišom fotografiše novu kolekciju teksasa njenog stiliste Šer Kulter. Blic srećom nije sakrio previše...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana