Depov razvod košta sedam miliona dolara

Agencije
Depov razvod košta sedam miliona dolara

Holivudski glumci Džoni Dep i Amber Herd postigli su dogovor o sporazumnom razvodu braka prema kojem je glumica pristala da povuče tužbu zbog porodičnog nasilja za sedam miliona dolara.

Dep je  pristao da plati taj iznos kao i troškove advokata da bi se okončao brak.  Herdova  je u maju pokrenula brakorazvodnu parnicu u kojoj je kao razlog navela porodično nasilje, precizirajući da ju je suprug gađao mobilnim telefonom i pogodio u lice. 

Dep i Herdova, koji su se vjenčali početkom 2015. godine, upoznali su se tri godine ranije dok je glumac bio u nevjenčanom braku s francuskom glumicom i pjevačicom Vanesom Paradi, s kojom ima dvoje djece. 

Holivudski glumac, dobitnik tri Oskara, poznat je po ulogama neobičnih i ekscentričnih likova kakvi su junak filma "Svini Tod: Pakleni berberin iz ulice Flit", Džek Sperou u serijalu "Pirati sa Kariba" i Vili Vonka u filmu "Čarli i fabrika čokolade". 

Amber Herd koja je glumila u filmu "Zombilend", 2010. godine je u govoru na svečanosti jedne američke organizacije homoseksualaca i lezbejki (GLAAD) objavila da je biseksualna.

- Volim koga volim, a najvažnije mi je kakva je to ličnost - izjavila je tada Herdova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana