Dep nastupio na koncertu u Šefildu usred suđenja sa Herd

Tanjug
Foto: Instagram

LONDON - Holivudska zvijezda Džoni Dep koji čeka presudu u slučaju za klevetu u koji su umješani on i njegova bivša supruga glumica Amber Herd, pojavio se na bini na rok-koncertu u engleskom gradu Šefildu na opšte iznenađenje publike, prenio je danas Rojters.

Navodi se da je u nedelju uveče Dep izašao na binu sa engleskim gitaristom Džefom Bekom kako bi izveo niz muzičkih obrada, uključujući i "Isolation" Džona Lenona, pjesmu koju su zajednički objavili prije dve godine.

Depovi fanovi su na Instagramu i Tviteru podijelili svoje stavove o pojavljivanju američkog glumca na sceni, u kojima su izrazili čuđenje što je to uradio usred suđenja.

Inače, porotnici u Virdžiniji razmatrajući tužbe za klevetu i Depa i Herd prekinuli su suđenje u petak bez donijete presude, ali će postupak biti nastavljen u utorak nakon američkog praznika Dana sećanja.

Rojters podsjeća da je Dep tužio bivšu suprugu Amber Herd za klevetu i da je tražio 50 miliona dolara na ime odštete, dok je glumica podnijela protivtužbu tražeći 100 miliona dolara zbog toga što joj je, kako je navela, Dep uništio reputaciju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana