Denis Rodman bankrotirao i prijeti mu zatvor

Agencije
Denis Rodman bankrotirao i prijeti mu zatvor

LOS ANĐELES - Jedan od najživopisnijih košarkaša koji su ikada igrali u NBA ligi Denis Rodman, pred bankrotom je a mogao bi da završi u zatvoru jer na ime alimentacije duguje oko 800.000 dolara.

Pokušavajući da ga odbrani na sudu Rodmanova finansijska savjetnica je otkrila da je on do te mjere siromašan i zavistan od alkohola da sve i da želi ne može da pronađe posao koji bi mu pomogao da isplati zaostalu alimentaciju i izdržavanje za dvoje djece koju ima sa trećom suprugom Mišel Rodman od koje se razveo 2004. godine.

"Da budemo iskreni, koliko god da je Denis simpatična osoba, on je alkoholičar. Ova njegova bolest utiče na njegovu sposobnost da pronađe posao", istakla je Pegi Vilimans, koja se brine o njegovim finansijama.

On je rekao i da je bivšem sportisti sud naložio da mjesečno isplaćuje 50.000 dolara alimentacije, što je, prema njegovim riječima previše čak i za najbogatije zvijezde. Inače, posljednji Rodmanov poslovni poduhvat je bio pokretanje ženskog toples košarkaškog kluba u saradnji sa jednim striptiz barom.

Košarkaš je u nekoliko navrata bio na rehabilitaciji i odvikavanju od alkohola i droge, posljednji put u okviru rialiti emisije.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana