Demi zavela Orlanda

Agencije
Demi zavela Orlanda

Glumica je našla novu ljubav, bar sudeći prema pisanju američkih medija. Demi je viđena na romantičnoj večeri sa 14 godina mlađim Orlandom Blumom, a on se savršeno uklapa u njen "tip" muškarca.

Demi, koja je bila osam godina u braku sa kolegom Eštonom Kučerom, opet je završila sa glumcem. Takođe, ljepotica, koja ima 52 godine, rado bira mlađe muškarce - Ešton ima 37 godina, a Orlando 38.

Kako prenosi "Miror", spojili su ih zajednički prijatelji, a bavljenje jogom i posvećenost meditaciji samo su im neka od zajedničkih interesovanja.

Zabavljanje sa znatno mlađim muškarcima nisu izmislile dame iz Holivuda, ali su svakako svojim primjerom ohrabrile mnoge ovakve parove.

Madona se u nekoliko navrata zabavljala sa mlađim momcima. Poslije braka sa 10 godina mlađim Gajem Ričijem, zavela je Brahima Zaibata od koga je starija čak 29 godina.

Džej Lo je poslije kraha braka sa Markom Entonijem završila u zagrljaju plesača Kaspera, koji je od nje mlađi 19 godina.

Lisa Bone je u braku sa Džejsonom Momom, ljepotanom koji je igrao kralja Droga u "Igri prestola". Ona je starija 10 godina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana