Demi pokazala bradavice u provokativnoj kombinaciji

Agencije
Demi pokazala bradavice u provokativnoj kombinaciji

Mlada pjevačica Demi Lovato definitivno se potrudila da prođe zapaženo na ovogodišnjoj dodjeli MTV muzičkih nagrada, pojavivši se u izazovnoj crnoj kombinaciji.

Dvadesetpetogodišnja pjevačica blistala je u "Zuhair Murad" čipkanom autfitu, kroz koji su joj se vidno nazirale bradavice dok je pozirala fotografima na crvenom tepihu.

Izgled je upotpunila dijamantima i srebrnim alkama, kao i blago izvijenom kosom i crnim potpeticama.

Izazovan izgled popularne pjevačice i glumice nije iznenadio njene najvjernije fanove, s obzirom na to da su navikli da Demi koristi svaku priliku da ohrabri žene da prihvate i vole svoje tijelo, bilo kroz seksi odjevne kombinacije, poruke na društvenim mrežama, ili izazovnim fotografijama.

Demi je 2015. godine pozirala gola za fotografisanje, izjavivši za "E!News".

- Ovim fotografijama sam htjela da ohrabrim druge žene, da ih inspirišem. Za nekoga ko je imao problema sa viđenjem svoje figure u djetinjstvu, prošla sam kroz to da mrzim svaki dio svoga tijela, do pokazivanja svakog dijela svog tijela čitavom svijetu, i to bez fotošopiranja - iskrena je Lovato.

Glumica Dženifer Aniston zauzela je sličan stav u svom intervjuu za časopis "Vog" ove godine.

- Ako ćete da izađete napolje i pokažete svoje bradavice, ili vam je stomak malo naduven, ili nemate težinu koju biste željeli, vi ste savršeni bez obzira na to ko ste, ili gdje se nalazite, i koga to zanima. Morate da smanjite buku, što je za mene sasvim u redu, jer znam da sam srećna i zdrava i da radim sve kako bih bila dobra osoba u ovom svijetu, i prema ljudima sa kojima radim - rekla je tada ona.++++

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana