Demi pobjegla iz pakla droge

Agencije
Demi pobjegla iz pakla droge

Demi Lovato muzičku scenu osvojila je 2011. godine singlom "Skyscarper" sa njenog trećeg studijskog albuma "Unbroken". Emotivna balada bila je zapravo osvrt na privatni život tada 18-godišnje pjevačice koji je ona opisala kao "noćnu moru"

.Pjevačica je turbulentne tinejdžerske godine provela koristeći nedozvoljene supstance, boreći se sa depresijom i poremećajem ishrane i nanošenju povreda sebi samoj. Njena slava je dostigla svjetske razmjere, ali je nekadašnja Diznijeva zvijezda došla do tačke kada nije mogla da provede ni sat vremena bez kokaina. Put njenog oporavka nije bio nimalo lak. Problemi počinju 2010. godine kada je udarila plesačicu Aleks Velš dok je bila na turneji sa "Jonas brothers". Nakon toga je provela tri mjeseca na rehabilitaciji. Na scenu se vraća sljedeće godine sa novostečenim pogledom na sebe i ljude kojima je bila okružena.  Zavisnosti se ipak nije riješila i ponovo je upala u vrtlog droge.  Nakon tog incidenta počela je da živi u kući za oporavak zavisnika, gdje je provela najmanje godinu. Tokom tog procesa oporavka izdala je četvrti album pod nazivom "Demi" koji predstavlja potpuni zaokret od njenog dotadašnjeg zvuka te je počela da zvuči autentičnije.  Nakon što joj je dijagnostikovan bipolarni poremećaj, pjevačica je svoju slavu podredila borbi za bolje psihičko zdravlje i u Kongresu lobirala za reformu zakona o mentalnom zdravlju.

Danas 24-godišnja Demi uživa u ljubavi sa ultimativnim borcem Giljermom Bombom Vaskoncelosom i nastavlja da prati put sreće i ozdravljenja. Izvor blizak pjevačici otkrio je da i dalje vodi svakodnevnu borbu, ali da od ljudi kojima je okružena ima potpunu podršku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana